et-loader

LEVITAL SMART SENSE HR 43/42 hideghab komfortréteggel

A Levital Smart Sense matrac nem csak egy matrac a többi hideghab termék között, hanem a 21. század egyik leginnovatívabb megoldása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az USA és az Európai Unió területén is szabadalmi oltalom alatt áll. A szabadalmaztatott speciális Adaptive Cutting System (ACS) computer vezérlésű formavágásnak köszönhetően olyan termékcsalád jött létre, amellyel valóban kijelenthetjük: egy matrac mindenkinek.

A 22 cm (+matrachuzat) vastagságú Levital Smart Sense matrac az előbbiekben már említett speciálisan formavágott habrugós rendszerből áll, amely képes a rá nehezedő terhelést felismerni és a terhelés függvényében a megfelelő ellenállási erőt kifejteni ahhoz, hogy – bármilyen testsúlyú vagy testalkatú is legyen a Levital Smart Sense matrac felhasználója – megfelelő ergonómiai alátámasztást kapjon. A progresszív alátámasztás a legkülönbözőbb testsúlyok és testalkatok esetén is érvényesül, hiszen a hagyományos 5-7 ergonómiai zónára tagolt matracokkal ellentétben a Levital System matracok intelligens alátámasztása semmilyen más ergonómiai nem hasonlít a piacon található hideghab matracok közül.

A Levital SMart Sense matrac alsó tartó bázisa egy részt egy 35/43 tömegsűrűségű speciálisan formavágott hideghab bázisból áll, amely megfelelő feszességével és szabadalmaztatott kialakításával felelős lesz majd a progresszív alátámasztásért, a dinamikáért és nem utolsó sorban a térhálóban elrendezett habrugók közötti kereszt- és hosszirányú levegőcsatornáknak köszönhetően páratlan cirkulációt és tökéletes szellőzést biztosít. A dinamikusan és terhelés függően elmozduló habrugók között található alacsonyabb tartó elemek hálóként szővik át a matracmag belsejét a térhálóban elrendezett habrugók között, így könnyebb testsúly és kisebb terhelés esetén nem is lépnek interakcióba; kellemes, határozott mégis kényeztetően kellemes komfortot kapunk. A növekvő testsúly hatására a nagyobb és magasabb habrugók benyomódásával egyidejűleg fokozatosan lépnek be a már említett alacsonyabb elemek, így nagyobb terhelés esetén is pontos formakövetést, határozott ellenállást és ergonomikus alátámasztást kapunk. (lásd: Levital film).

A Levital Smart Sense matracok felső 5 cm vastag komfort rétege az európai minőségi habgyártás legnagyobb vállalatától az Eurofoam gyáregységében gyártott tökéletesen rugalmas és légáteresztő, károsanyagmentes és certifikált 43/42 tömegsűrűségű alapanyagából áll, amely a határozott komfort mellett kivételesen rugalmas és tökéletesen légáteresztő. Felületi mintázata segíti a gyorsabb hőelvezetést és a páraegyensúly fenntartásában is jelentős szerepet játszik.

Mennyi a matrac/matracok szállítási határideje?

A Levital System matracok egy 100% magyar fejlesztésű és szabadalmaztatott matraccsalád, amely EN ISO 9001-2015 minőségbiztosítási rendszerben 100% mértékben Magyarországon készül. Budapesti központi raktárunk készletéből Vásárlóinkat azonnal ki tudjuk szolgálni, ami Budapest vonatkozásában 1-2 napos szállítási határidőt jelent, vidéki kiszállítás esetén átlagosan 3-5 napot vesz igénybe. Az egyes termékeket vagy méreteket érintő esetleges átmeneti készlethiány esetén is a fent megadott szállítási határidők nem változnak jelentős mértékben, 7-10 napon belül ezeket a megrendeléseket is maradéktalanul teljesítjük.

Nem kérdés, hogy az Ön matracát mi országosan ingyen kiszállítjuk Önnek! A Levital System termékcsalád megtervezésénél is nagyon fontos szempont volt, hogy Vásárlóinknak egy elérhető árfekvésű termékcsaládot tudjunk ajánlani, nincs ez másképpen a szállítási költségekkel sem, hiszen a Levital System matracok kiszállítása Magyarország területén INGYENES. Online vásárlás esetén a megrendelést követően Ön rendszerünktől kap egy automatikus visszaigazolást. A rendelések feldolgozása és a készletek ellenőrzése után logisztikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont egyeztetése végett. A megbeszélt időpontban, idősávban munkatársaink átadják Önnek a terméket és készen is vagyunk.

Nem marad más hátra, mint gondtalanul élveznie az Ön Levital System matracát és hosszú éveken keresztül egészségesen, frissen és kipihenten ébredni minden reggel.

A Levital System matracokkal Ön nem egyszerűen csak egy terméket vásárol, hanem olyan szolgáltatásokkal kiegészített komplett megoldást vihet haza, amellyel egészen biztos lehet abban, hogy a legkisebb kockázat mellett Ön minden szempontból a legjobb döntést hozta.

Mit is kínál a Levital System Önnek?
– EN ISO 9001-2018 szabvány szerint készülő kifogástalan anyag minőséget Forradalmian új, az Egyesült Államokban és az Európai Unióban szabadalmaztatott matrac technológiát
– Tudományosan igazolt ingyenes szenzoros testképvizsgálatot kijelölt Partnereinknél az Xsensor® rendszer segítségével
– Ökotex Standard 100 alapanyagminőséget és tisztaságot
– Europu-Certipur standard minőséget
– 10 év garanciát minden Levital System matracra és kiegészítő termékre
– Gyors és ingyenes házhozszállítást Magyarország egész területén

Elállás joga
A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A törvény szerint az elállás joga a matracokra, mint higiéniai termékekre sajnos nem vonatkozik az érvényes szabályozás szerint ezek a termékek nem visszaküldhetők.

MATRAC GURU

1134 Budapest, Dózsa György út 132.
(Lehel utca-Dózsa György út sarok)

Nyitvatartás:
H-P: 10h-19h, SZ: 10h-16h 

GIGAMATRAC 1. – RÓBERT KÁROLY KRT.

1135 Budapest, Róbert Károly Krt 76.
(a régi Domus áruházzal szemben)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-19.00
Vasárnap: 10.00-16.00

GIGAMATRAC 2. – DUNAKESZI

2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

GIGAMATRAC 3. –  SOROKSÁR

1239 Budapest, Bevásárló utca 4.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

Méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm