et-loader

LEVITAL SMART CONTOUR MATRAC

A Levital Smart Contour matrac Xdura habbal a komfortrétegben. Az USA-ban és az Európai Unióban is szabadalmaztatott Levital System eljárással készülő Smart Contour matrac a Levital termékcsalád legújabb, Xdurás változata, ami minden olyan tudást technikai megoldást és előnyt magában rejt amit csak a 21. század technológiája lehetővé tesz. Sőt! A speciális Adaptive Cutting System vágási technológiának és az éveken át tartó kísérletek eredményeként megalkotott Levital System matrac minden olyan problémát megold, amellyel csak a matracgyártók és a Vásárlók az elmúlt évtizedekben találkozhattak.

A 22 cm (+ matrachuzat) vastagságú SMART CONTOUR matracban – hasonlóan a Levital System Perfect matracaihoz – az alsó tartóhab réteg itt is a már említett speciálisan formavágott habrugós rendszerből áll, amely képes a rá nehezedő terhelést felismerni és a terhelés függvényében a megfelelő ellenállási erőt kifejteni ahhoz, hogy – bármilyen testsúlyú vagy testalkatú is legyen a Levital Smart Contour matrac felhasználója – megfelelő ergonómiai alátámasztást kapjon. A progresszív alátámasztás a legkülönbözőbb testsúlyok és testalkatok esetén is érvényesül, hiszen a hagyományos 5-7 ergonómiai zónára tagolt matracokkal ellentétben a Levital System matracok intelligens alátámasztása semmilyen más ergonómiai megoldáshoz nem hasonlít a piacon található hideghab matracok közül.

A felső HR hideghab és az Xdura kombinációjából készülő 5 cm vastag komfortréteg alatt a Levital Smart Contour matrac alsó tartó bázisa – hasonlóan a Smart Sense matrachoz – egy 35/43 tömegsűrűségű speciálisan formavágott hideghab bázisból áll, amely megfelelő feszességével és szabadalmaztatott kialakításával felelős lesz majd a progresszív alátámasztásért, a dinamikáért és nem utolsó sorban a térhálóban elrendezett habrugók közötti kereszt- és hosszirányú levegőcsatornáknak köszönhetően páratlan cirkulációt és tökéletes szellőzést biztosít. A dinamikusan és terhelés függően elmozduló habrugók között található alacsonyabb tartó elemek hálóként szővik át a matracmag belsejét a térhálóban elrendezett habrugók között, így könnyebb testsúly és kisebb terhelés esetén nem is lépnek interakcióba; kellemes, határozott mégis kényeztetően kellemes komfortot kapunk. A növekvő testsúly hatására a nagyobb és magasabb habrugók benyomódásával egyidejűleg fokozatosan lépnek be a már említett alacsonyabb tartó elemek, így nagyobb terhelés esetén is pontos formakövetést, határozott ellenállást és ergonomikus alátámasztást kapunk. (lásd: LeVital movie a kezdőoldalon)

A Levital Smart Contour matrac felső 5 cm vastag komfort rétege két különálló rétegből áll. Míg a 25 mm vastag 43/42 tömegsűrűségű HR hideghab réteg a megfelelő feszességről, a rugalmasságról és a tökéletes légáteresztésről gondoskodik, addig a 25 mm Xdura a komfortélményért, a tökéletesen precíz formakövetésért és a kellemesen hűs alvási klímáért lesz felelős. De mi is az Xdura és miért olyan különleges ez a hab? Az Xdura egy speciálisan az alvásipar számára fejlesztett alapanyag, amely a hagyományos emlékezőhabokkal szemben számtalan olyan előnyös tulajdonsággal bír, amely az alvási komfortot hivatott fokozni. Az Xduráról elmondható, hogy kiemelkedő légáteresztéssel rendelkezik, aminek köszönhetően tökéletes a páraszabályozása, mindemellett nagyon rugalmas és puha, ellenben elképesztően strapabíró, már-már elnyűhetetlen. Az Xdura egy lágy univerzális hab, amit a többfunkciós alvásrendszerekhez fejlesztettek ki. 2016-ban az Eurofoam Innovációs díjat nyert az Xdurával Németországban a nemzetközi FSK konferencián „Technológia” kategóriában. Az Xdura egyedi nyílt cellájú felépítése rendkívül légáteresztő, ennek köszönhetően megakadályozza a hő és a nedvesség felhalmozódását, ezáltal kiváló mikroklímát biztosít.

De mi is az a gélhab. A gélhab (gelfoam) egy speciálisan az alvásipar számára fejlesztett alapanyag, amely a hagyományos emlékezőhabokkal szemben számtalan olyan előnyös tulajdonsággal bír, amely az alvási komfortot hivatott fokozni. Egyik ilyen tulajdonsága a magas tömegsűrűség, amelynek köszönhetően hosszabb élettartam és lassabb avulási görbe figyelhető meg. A kiváló elasztikai és miomechanikus tulajdonságának köszönhetően kifejezetten alkalmas a nyomáspont nélküli egyenletes teherelosztásra, a megnövekedett nyomáselosztó képességnek köszönhetően feszültségmentesebb, kevesebb forgolódással járó pihentető alvás jöhet létre. A gélhabok legfontosabb és legjobb tulajdonsága azonban a hőmérséklet- és páraszabályozó képességében rejlik. A poliuretán habban rejlő gél szemcsék kiváló hővezető képességének köszönhetően a gélhab felőletek elvezetik a test hőjét, így a gélhab termékek nem melegednek fel a kívánt mértéknél jobban, kellemes klimatika és az átlagosnál lényegesen jobb légáteresztő képesség jellemzi.

Mennyi a matrac/matracok szállítási határideje?

A Levital System matracok egy 100% magyar fejlesztésű és szabadalmaztatott matraccsalád, amely EN ISO 9001-2015 minőségbiztosítási rendszerben 100% mértékben Magyarországon készül. Budapesti központi raktárunk készletéből Vásárlóinkat azonnal ki tudjuk szolgálni, ami Budapest vonatkozásában 1-2 napos szállítási határidőt jelent, vidéki kiszállítás esetén átlagosan 3-5 napot vesz igénybe. Az egyes termékeket vagy méreteket érintő esetleges átmeneti készlethiány esetén is a fent megadott szállítási határidők nem változnak jelentős mértékben, 7-10 napon belül ezeket a megrendeléseket is maradéktalanul teljesítjük.

Nem kérdés, hogy az Ön matracát mi országosan ingyen kiszállítjuk Önnek! A Levital System termékcsalád megtervezésénél is nagyon fontos szempont volt, hogy Vásárlóinknak egy elérhető árfekvésű termékcsaládot tudjunk ajánlani, nincs ez másképpen a szállítási költségekkel sem, hiszen a Levital System matracok kiszállítása Magyarország területén INGYENES. Online vásárlás esetén a megrendelést követően Ön rendszerünktől kap egy automatikus visszaigazolást. A rendelések feldolgozása és a készletek ellenőrzése után logisztikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont egyeztetése végett. A megbeszélt időpontban, idősávban munkatársaink átadják Önnek a terméket és készen is vagyunk.

Nem marad más hátra, mint gondtalanul élveznie az Ön Levital System matracát és hosszú éveken keresztül egészségesen, frissen és kipihenten ébredni minden reggel.

A Levital System matracokkal Ön nem egyszerűen csak egy terméket vásárol, hanem olyan szolgáltatásokkal kiegészített komplett megoldást vihet haza, amellyel egészen biztos lehet abban, hogy a legkisebb kockázat mellett Ön minden szempontból a legjobb döntést hozta.

Mit is kínál a Levital System Önnek?
– EN ISO 9001-2018 szabvány szerint készülő kifogástalan anyag minőséget Forradalmian új, az Egyesült Államokban és az Európai Unióban szabadalmaztatott matrac technológiát
– Tudományosan igazolt ingyenes szenzoros testképvizsgálatot kijelölt Partnereinknél az Xsensor® rendszer segítségével
– Ökotex Standard 100 alapanyagminőséget és tisztaságot
– Europu-Certipur standard minőséget
– 10 év garanciát minden Levital System matracra és kiegészítő termékre
– Gyors és ingyenes házhozszállítást Magyarország egész területén

Elállás joga
A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A törvény szerint az elállás joga a matracokra, mint higiéniai termékekre sajnos nem vonatkozik az érvényes szabályozás szerint ezek a termékek nem visszaküldhetők.

MATRAC GURU

1134 Budapest, Dózsa György út 132.
(Lehel utca-Dózsa György út sarok)

Nyitvatartás:
H-P: 10h-19h, SZ: 10h-16h 

GIGAMATRAC 1. – RÓBERT KÁROLY KRT.

1135 Budapest, Róbert Károly Krt 76.
(a régi Domus áruházzal szemben)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-19.00
Vasárnap: 10.00-16.00

GIGAMATRAC 2. – DUNAKESZI

2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

GIGAMATRAC 3. –  SOROKSÁR

1239 Budapest, Bevásárló utca 4.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

Méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm