et-loader

LEVITAL PERFECT CONTOUR TOUCH

A Levital Perfect Contour Touch egy hűsítő gélhabbal ellátott matrac a komfortrétegben. Az USA-ban és az Európai Unióban is szabadalmaztatott Levital System eljárással készülő Perfect Countour Touch matrac a Levital termékcsalád viszkoelasztikus változata.

Ez a termék minden olyan tudást, technikai megoldást és előnyt magában rejt,  amit csak a 21. század technológiája lehetővé tesz. Tovább megyünk! A speciális Adaptive Cutting System vágási technológiának, valamint az éveken át tartó kisérletek eredményeként megalkotott Levital System matrac minden olyan problémára megoldás, amellyel csak a matracgyártók és a vásárlók találkozhattak az elmúlt évtizedekben. 

 A 22 cm (+ matrachuzat) vastagságú PERFECT CONTOUR TOUCH matracban – hasonlóan a Levital System Perfect Sense matrachoz –  az alsó tartóhab réteg itt is a már említett speciálisan formavágott habrugós rendszerből áll. Ez a rendszer képes a ránehezedő terhelést felismerni és a terhelés függvényében a megfelelő ellenállási erőt kifejteni ahhoz, hogy – bármilyen testsúlyú vagy testalkatú is legyen a Levital Perfect matrac felhasználója – megfelelő ergonómiai alátámasztást kapjon. A progresszív alátámasztás a legkülönbözőbb testsúlyok és testalkatok esetén is érvényesül, hiszen a hagyományos 5-7 ergonómiai zónára tagolt matracokkal ellentétben a Levital System matracok intelligens alátámasztása semmilyen más ergonómiai megoldáshoz nem hasonlít a piacon található hideghab matracok közül.

Mennyi a matrac/matracok szállítási határideje?

A Levital System matracok egy 100% magyar fejlesztésű és szabadalmaztatott matraccsalád, amely EN ISO 9001-2015 minőségbiztosítási rendszerben 100% mértékben Magyarországon készül. Budapesti központi raktárunk készletéből Vásárlóinkat azonnal ki tudjuk szolgálni, ami Budapest vonatkozásában 1-2 napos szállítási határidőt jelent, vidéki kiszállítás esetén átlagosan 3-5 napot vesz igénybe. Az egyes termékeket vagy méreteket érintő esetleges átmeneti készlethiány esetén is a fent megadott szállítási határidők nem változnak jelentős mértékben, 7-10 napon belül ezeket a megrendeléseket is maradéktalanul teljesítjük.

Nem kérdés, hogy az Ön matracát mi országosan ingyen kiszállítjuk Önnek! A Levital System termékcsalád megtervezésénél is nagyon fontos szempont volt, hogy Vásárlóinknak egy elérhető árfekvésű termékcsaládot tudjunk ajánlani, nincs ez másképpen a szállítási költségekkel sem, hiszen a Levital System matracok kiszállítása Magyarország területén INGYENES. Online vásárlás esetén a megrendelést követően Ön rendszerünktől kap egy automatikus visszaigazolást. A rendelések feldolgozása és a készletek ellenőrzése után logisztikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont egyeztetése végett. A megbeszélt időpontban, idősávban munkatársaink átadják Önnek a terméket és készen is vagyunk.

Nem marad más hátra, mint gondtalanul élveznie az Ön Levital System matracát és hosszú éveken keresztül egészségesen, frissen és kipihenten ébredni minden reggel.

A Levital System matracokkal Ön nem egyszerűen csak egy terméket vásárol, hanem olyan szolgáltatásokkal kiegészített komplett megoldást vihet haza, amellyel egészen biztos lehet abban, hogy a legkisebb kockázat mellett Ön minden szempontból a legjobb döntést hozta.

Mit is kínál a Levital System Önnek?
– EN ISO 9001-2018 szabvány szerint készülő kifogástalan anyag minőséget Forradalmian új, az Egyesült Államokban és az Európai Unióban szabadalmaztatott matrac technológiát
– Tudományosan igazolt ingyenes szenzoros testképvizsgálatot kijelölt Partnereinknél az Xsensor® rendszer segítségével
– Ökotex Standard 100 alapanyagminőséget és tisztaságot
– Europu-Certipur standard minőséget
– 10 év garanciát minden Levital System matracra és kiegészítő termékre
– Gyors és ingyenes házhozszállítást Magyarország egész területén

Elállás joga
A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A törvény szerint az elállás joga a matracokra, mint higiéniai termékekre sajnos nem vonatkozik az érvényes szabályozás szerint ezek a termékek nem visszaküldhetők.

A Levital azonban más

365 NAP
PÉNZVISSZAFIZETÉSI / VISSZAVÁSÁRLÁSI
GARANCIA
(feltételekhez között)

 

1., Próbálja otthonában! A Levital System matracok esetében Ön garanciavállalás és pénzvisszafizetési garancia tekintetében is nyugodt lehet, mivel a Levital System matracok mellé 365 nap feltételhez kötött pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk minden megvásárolt Levital System matrachoz. A 365 napos visszavásárlási garancia kizárólag magánszemélyek egyszeri vásárlására vonatkozik, kettő vagy annál kevesebb matrac vásárlása esetén és nem vonatkozik az egyedi méretű, egyedi gyártású, külön kérésre elkészített megrendelésekre, továbbá a különböző okokból esetlegesen cserélt Levital System matracokra. Egy vásárlónak tekintendő az azonos címen vagy telefonszámon, azonos banki adatokkal, egyező telefonszám vagy email cím megadásával keletkező megrendelés.

2., Tekintettel, hogy egy új matrac megismerése, komfortjának, kényelmének megtapasztalása néhány napot, esetben hetet is igénybe vehet, így arra kérjük Önt, hogy a visszavásárlási garanciát lehetőség szerint ne érvényesítse a vásárlást követő 14 napon belül. A visszavásárlási garancia érvényesítésével visszajuttatandó matrac telephelyünkre történő visszaszállítása és annak költségei Vásárlót terhelik és amely kizárólag az eredeti csomagolás, a vásárlást igazoló dokumentumok, az érvényes és hiánytalanul kitöltött garanciajegy és a matrac újszerű, tiszta, foltmentes állapotának megőrzése mellett érvényesíthető. Sérült csomagolású, szennyezett, foltos vagy sérült termékek esetében a visszavásárlási garancia vonatkozásában sajnos nem áll módunkban helytállni.

365 nap értékcsökkenő visszavásárlási/pénzvisszafizetési garancia
részletes feltételei:

0-30 nap 100% teljes körű pénzvisszafizetési garancia
30-60 nap 80% pénzvisszafizetési garancia 20% vásárlói önrész levonása mellett
60-90 nap 70% pénzvisszafizetési garancia 30% vásárlói önrész levonása mellett
90-180 nap 60% pénzvisszafizetési garancia 40% vásárlói önrész levonása mellett
180-365 nap 50% pénzvisszafizetési garancia 50% vásárlói önrész levonása mellett

A termék birtokbavételének napja az átvételt igazoló dokumentum dátuma, visszaérkezésének időpontja a raktárunk érkeztetési napja. A visszaszállítást, a termék átvételét és ellenőrzését követő 14 munkanapon belül a Vásárló által írásban megadott számlaszámra a vételárat vagy annak arányos részét maradéktalanul visszautaljuk. Készpénz visszatérítésére nincs lehetőség.

A 30 nap 100% teljes körű pénzvisszafizetési garancia csak a 2. pontban foglalt feltételek megtartása mellett érvényesíthető.

MATRAC GURU

1134 Budapest, Dózsa György út 132.
(Lehel utca-Dózsa György út sarok)

Nyitvatartás:
H-P: 10h-19h, SZ: 10h-16h 

GIGAMATRAC 1. – RÓBERT KÁROLY KRT.

1135 Budapest, Róbert Károly Krt 76.
(a régi Domus áruházzal szemben)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-19.00
Vasárnap: 10.00-16.00

GIGAMATRAC 2. – DUNAKESZI

2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

GIGAMATRAC 3. –  SOROKSÁR

1239 Budapest, Bevásárló utca 4.
(Buy Way bevásárlóközpont)

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

Méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm